MAAK IMPACT: STEUN MET JE BEDRIJF DE TOEKOMST VAN JONGEREN

Creëer met jouw bedrijf een wereld van verschil voor jongeren met een beperking
Wil je met jouw bedrijf een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving? Sluit je aan bij de missie van Stichting Wonen op de Korenschoof. Door ons te steunen, maak je niet alleen impact op het leven van deze jongeren, maar laat je ook zien dat jouw organisatie maatschappelijk verantwoord en betrokken is.

Fiscale voordelen: een win voor jullie, een win voor ons
Als ANBI-gecertificeerde stichting biedt jouw steun fiscale voordelen voor jouw organisatie. Giften zijn volledig aftrekbaar, zonder drempel, wat bijdraagt aan een positieve financiële positie. Het aftrekbare bedrag kan oplopen tot 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Dit maakt jouw bijdrage niet alleen maatschappelijk, maar ook financieel aantrekkelijk.

Laten we samenwerken aan geluk 
Elke gift, groot of klein, maakt een merkbaar verschil. Wij verkennen graag samen met jou en je bedrijf de mogelijkheden van sponsoring. Zo kunnen we een programma opstellen dat aansluit bij de waarden en doelen van jouw bedrijf, terwijl we tegelijkertijd het leven van onze bijzondere jongeren verrijken.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP!
Geïnteresseerd in deze kans om samen een positieve impact te maken? We horen graag van je! Neem contact op met ons bestuurslid Harry de Jong voor een gesprek over de mogelijkheden, hij is bereikbaar op 06 – 461 50 410.

Laten we samen een verschil maken in het leven van jongeren die onze steun zo hard nodig hebben.