IN ACTIE ALS BEDRIJF

Doneren in natura
Heb je een bedrijf in de maakindustrie? Dan kun je ons helpen met (bouw)materialen of de rechterhanden van jouw technische mensen. Zoals metaalbewerkers om van traanplaat een rolstoelhelling met verhoging te maken. Daarmee kunnen de ernstig gehandicapte jongeren vanaf gelijke hoogte op het paard getild worden.

Doneer (een deel van) jouw product of dienst
Ieder dag een goed gevoel? Steun ons dan met een percentage van je omzet of verkoop van een specifiek product of dienst. Voor jou een kleine moeite, voor onze jongeren een groots effect!

Doneer gebruikte mobiele telefoons, laptops, toners of lege cartridges
Recyclebox helpt goede doelen door restwaardes te genereren uit overtollige en courante smartphones & ICT apparatuur. Je kunt jouw apparatuur doneren aan een goed doel naar keuze. Lever je mobiele telefoons, laptops, toners en lege cartridges dus in voor Stichting Wonen op de Korenschoof! Recyclebox regelt alles, van inname tot verwerking, rapportage en donatie.

Geld doneren als bedrijf
Natuurlijk kun je ons ook financieel steunen. Dit kan als doorlopend donateur of door een eenmalige schenking. Het is mogelijk om een factuur te ontvangen van je donatie. Je kunt je bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL48RABO0121900061 t.n.v. Stichting Wonen op de Korenschoof, Haarle (Tubbergen).

IN ACTIE ALS PARTICULIER

Eenmalig of maandelijks doneren
Het is niet vanzelfsprekend dat je kind gezond geboren wordt. En soms raken kinderen op latere leeftijd gehandicapt door een ongeval of ziekte. Voor een deel van deze kinderen betekent het dat ze levenslange zorg nodig hebben. Met jouw bijdrage maken we hun ingewikkelde leven een beetje mooier. Je kunt je bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL48RABO0121900061 t.n.v. Stichting Wonen op de Korenschoof, Haarle (Tubbergen).